כסף

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/05/24 14:58 ל בניסן התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, אשמח לתשובתך לשאלתי.

היום הלכתי למכולת וכאשר שילמתי עבור קניותי ואחזתי ביד אחד בשקית כשביד השניה היה הארנק אם הכסף בשל כך שמיהרתי לאוטובוס המטבעות שהיו בארנק התפזרו, בזמן שאספתי את המטבעות המוכר אמר שפיזור המטבעות מסמל משהו, אח מפני שמיהרתי לא כלכך שמעתי מה הוא אמר. כשחזרתי הביתה מאוד עניין אותי מה זה יכול לסמל ולכן החלטתי לפנות למשהו שיכול לעזור לי עם זה. תודה.

תשובה

אין לזה משמעות מיוחדת

יש מי שחושב שזה סימן לשפע כשמתפזרים לו מטבעות, לכן הוא אמר זאת.