שימוש בשם המפורש לעבודה גרפית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/09/21 14:23 טז בתשרי התשפב

שאלה

האם אפשר להשתמש ויזואלית לערוץ יוטיוב עם מסרים פרו ישראלים/יהודיים

בשם המפורש לצורך ״אינטרו״ (פתיח) בעבודה גרפית שנעשת על ידי גוי, ושנית מוצגת כשם המפורש ולא כמו שאנחנו מקריאים בבית כנסת כ י ק ו ק אלה השם המפורש עצמו.... אני חוזר בתשובה (משתדל) אנלא יודע

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

מועדים לשמחה

אסור להגות את השם באותיותיו ולא התירו לנו כי אם בכינוי, וחז"ל אמרו שאין לו חלק לעולם הבא (מלבד במקדש). על כן אין להשתמש בהגיית השם באותיותיו.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן