תפילין

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/09/21 12:18 טז בתשרי התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב , ניסיתי להבין דרך כל מיני תגובות של אנשים ששאלו שאלות דומות לזו אך לא כל כך הבנתי.

שאלתי היא כזו, כשאני מניח תפילין אחרי השעה 1 בצהריים לדוגמא , האם לאחר קריאת שמע אני יכול להמשיך גם לאמת ויציב ונכון וקיים וישר... עד לתהילות לאל עליון.. וגם להתפלל 18? תודה וחג שמח!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אתה יכול לקרוא קראית שמע כקורא בתורה אבל לא מחויב, כך שאין אומרים את הברכות שלפניה ואחריה שהן חלק מהתיפילה ואין תפילה לאחר חצות היום.

מועדים לשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורהוהארץ