הפלה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/01/03 13:18 ט בשבט התשסג

שאלה

שאלתי היא שאלה מאד מורכבת ואני בטוחה שייש הרבה דעות שונות בעניין ואם תוכל אני אשמח לשמוע מספר דעות. אז ככה:

חברה של אמי בהריון בחודש ה-6 ולפני כמה ימים בבדיקות שיגרתיות גילו לצערינו שהילד שברחמה חולה ב-סיסטיק פיברוזיס (c.f)אינני יודעת אם אתה יודע אבל לאנשים הלוקים במחלה זו יש קשיי נשימה וקשיי עיכול עזים המחלה גורמת לכאבים נוראיים ולפעמים גם למוות בגיל צעיר.

כרגע עומדים ההורים בדילמה רצינית מאד מכיון שאם ילדו את הילד הוא יסבול כל חייו וכך גם כל הסובבים אותו אבל מצד שני הפלה =רצח.

אני יודעת שהשאלה הזאת גדולה מאד ולא ניתנת להחלטה ודעה חפוזה לכן בבקשה תישתדל לכתוב לי כמה צדדים ודעות. תודה מראש

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

יש לך להפנות אותם באופן דחוף למכון פוע"ה

לא ניתן להתייחס לשאלה זו רק על סמך הנתונים שמסרת יש צורך בנתונים נוספים.

רפואה שלמה,

עוזיאל.