למי להצביע?

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 16/01/03 14:49 יג בשבט התשסג

שאלה

כמי שהולכת אחר פסיקותיו של הרב אליהו,רציתי לשאול את דעת הרב,למי יש להצביע בבחירות?

בתודה ובברכה

יעל

תשובה

יעל שלום,
מרן הראש"ל הרב מרדכי אליהו שליט"א יצא בקול קורא,ואצטט לך אותו.

"לאור המצב השורר בארץ הקודש באשר קמו עלינו רודפים מבית ומחוץ.הנני לגלות בזאת את דעתי כי חובה קדושה כיום על כל אחד ואחת ללכת ביום הבחירות ולהצביע למפלגה שומרת תורה ומצוות,ואשר חורתת על דגלה שמירה,תמיכה וסיוע לבני הישיבות אשר תורתפם אומנותם,ושמירה על שלמות תורת ארץ ישראל וארץ ישראל בשלמותה".

בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני