מה יהיה עם המלחמה בעירק?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 16/01/03 12:26 יג בשבט התשסג

שאלה

אם אני לא טועה אז יש איזה איסור לראות את העתיד(אסור ללכת למגידת עתידות,ואסור לקרוא בכף היד מה יהיה בעתיד..)ואם זה ככה אז איך זה שיש רבנים שכן אומרים מה יקרה בעתיד,יש רבנים שנגיד אומרים מה יקרה במלחמה עם עירק(לא שאני חושבת שתהיה מלחמה..)וגם לא כולם אומרים אותו דבר,אז דבר ראשון אם אסור להגיד את העתיד איך זה שדווקא הרבנים הכי מקובלים אומרים אותו,ובמידה ולרבנים מותר איך נדע מימהם צודק,הרי הם לא אורמים את אותם הדברים...

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אין מי שיודע את העתיד כי אין בימינו נבואה וכמו שאמר הרמב"ם "ואנחנו לא נדע מה שיהיה עד שיהיה "

ובנתיים יש לנו לעסוק בתורה ובגמילות חסדים.

עייני עוד ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=13227

בברכה,

עוזיאל
.